Gepost door: -paul | 7 november 2019

Misvatting

Omdat ik vandaag toch in Mâcon moest zijn, dacht ik van laat ik ook maar eventjes doorrijden naar de Beaujolais. De zon kwam net niet helemaal door het wolkendek en dat is jammer, want ik heb die zon echt nodig om de mooie kleuren van de druivenbladeren goed te laten zien. Ze beginnen trouwens al te vallen en dat kan betekenen dat dit weleens de laatste foto zou kunnen zijn, dit jaar, van de herfstkleuren in de wijngaarden van de Beaujolais. Of ik moet begin volgende week nog een keer gaan. Maar eens kijken of me dat nog gaat lukken. Nou denk je misschien van doe niet zo moeilijk man, je hebt Ja toch alle tijd. Kijk, dat is een misvatting die veel mensen hebben. Nou wil ik niet beweren dat ik het razend druk heb, maar het scheelt niet veel.


Reacties

  1. Beautiful colours even without the sun, Paul

  2. Wwauw, Paul! Proficiat. Dit lijkt erop. Terwijl de druivenplanten hier in de Mâconnais saai geel zijn en inderdaad de bladeren al afvallen. Ik dacht: die Paul kan naar zijn kleuren fluiten… Nee dus.

  3. Mooier kan het niet worden Paul, of denk jij van wel? 👍👍👍

    • Als ik naar Meteo France kijk, dan heb ik morgen, zaterdag of maandag nog een kans om het mooier te maken. We zullen zien.

  4. Succes dan 💪💪


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën