Gepost door: -paul | 23 augustus 2019

Fontaine

De voordeur van Harm en Jay Henry in Saint Julien de Civry. Vroeger was dat pand een hotel, met als naam Hotel de la Fontaine. Dat is logisch, want links van het huis staat inderdaad een fontaine. Die is nog net te zien op de oude ansichtkaart (klik). Hoe dan ook, het huis is prachtig gerenoveerd en ik ben jaloers op die mooie rode dubbele voordeur. Dat is nog eens een deur waar je u tegen kunt zeggen.


Responses

  1. Ik probeer op de ansichtkaart de deur te zien, zou het dezelfde zijn uit die tijd? Ik kan me voorstellen dat je zelf ook wel zo’n mooie dubbele deur zou willen hebben. Maar had jij ook niet een rode deur ooit?

    • Ja ik denk dat het nog steeds dezelfde deur is als op de ansicht. De voordeur van de Herberg heb ik een keer in een terracotta kleur geverfd. Ook niet verkeerd.

  2. De deur is een nieuwe, hoewel nieuw relatief is in dit geval. Er zat één dikke oude deur in, waarvan we 20 sleutels hadden nog uit de tijd dat het lokale café zich in ons pand bevond; Toch een deur met ramen ingezet, het was te donker in de gang; het bovenstuk is overigens oud.
    De kat die voor de deur ligt is niet één van de onze maar een van de “wilde” die we te eten geven en die we in lang niet hadden gezien; ik ben blij dat hij er nog is!

    • Dacht al, die poes ken ik niet maar misschien hebben ze er nu wel drie.

  3. Amazing…apart from their garden…it all looks hardly any different!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën