Gepost door: -paul | 8 maart 2020

Aanwinst

Vanmiddag de jaarvergadering, annex etentje, van de bouleshit-club. De aanhang mocht ook mee eten. Helaas kon het, alleen al om zijn buitengewoon nauwkeurige metingen gewaardeerde lid Øystein, wegens verkoudheid, niet aanwezig zijn. Hoe dan ook, het nieuwe seizoen kan van start gaan. Een maand geleden heb ik de voorzitter opdracht gegeven om een bord te maken voor de puntentelling van het jeu de boulen. En beste mensen, de voorzitter heeft zich van zijn taak enorm gekweten. Het bord mag er zijn. Hulde! Vanaf nu hoeven we niet meer te tellen met kiezelsteentjes. Het zal het niveau van het spel alleen maar ten goede komen.


Responses

  1. de stoel aan deze zijde had je open moeten laten Paul als uitnodiging aan ons om aan te schuiven want het ziet er wel heel gezellig uit, ik zou onmiddellijk hebben plaats genomen

    • Kun je een beetje boulen Sjaak?

  2. Nou dat is een prachtig bord geworden. Uit de verte dacht ik dt jullie op het midden stonden,maar nee, een plaatje uit vervlogen tijden. Het had gekund denk ik, heel leuk idee. Veel speel plezier gewenst!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën