Gepost door: -paul | 3 maart 2023

Boutique Orange

In november 2007 kocht ik in Frankrijk mijn eerste iPhone voor 650 euro. Dat is 16 jaar geleden en toen nog niet te koop in Nederland. Ik heb hem 8 jaar gebruikt, waarna hij in Argentinië gestolen werd. Huilliehuillie. Enfin, verder gegaan met andere mobieltjes. En ja dan komt er een moment dat je besluit om nu toch een nieuwe iPhone te gaan kopen, vooral omdat die oude toestellen niet meer naar behoren werken. Gelijk maar twee iPhones gekocht want Marjon was er ook wel klaar mee. Nee korting wilden ze in de boutique niet geven. Dat is dan wel weer jammer. Het is voor ons elk een iPhone 13 geworden.


Reacties

  1. Veel plezier ermee en gemak ervan 👍👍

  2. Heel verstandig, doe altijd hetzelfde als Marjon. Rij dezelfde auto, woon in hetzelfde huis, gebruik dezelfde printer en nu ook, beiden met dezelfde telefoon. Dan is het veel gemakkelijker om elkaar te helpen als het bij een van beiden tegen zit . . . . .

  3. Orange Oaray

  4. Dat is een goed plan zeg. Zeker ook een nieuw hoesje😂. Overigens kan je er prachtige foto’s mee maken. Scheelt een hoop gesjouw.

    • Zo’n nieuwe iPhone werkt toch anders als een oudje. Ben bijna klaar met de instellingen en dan kan ik me bezig gaan houden met de camera.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën