Gepost door: -paul | 4 augustus 2022

Bijpraten

Op doorreis naar het departement Cantal maakten Mariëlle en Wico een tussenstop in de Herberg. Dat was ’s avonds onder de kersenbomen gezellig bijpraten. Mariëlle maakte bij zonsondergang deze mooie foto van de metalbird zwaluwen. Nou dacht ik van dat kan ik ook wel, maar mooi niet. Dus de credits zijn voor haar. Dank.
Dat de hitte mij parten speelt, blijkt wel uit het feit dat ik het gisteren had over de oude spoorlijn van La Clayette naar Marcigny. Er loopt daar helemaal geen spoor en heeft er ook nooit gelegen. Arrgh, ik bedoelde de spoorlijn van La Clayette naar Charlieu. Daar kwam ik achter omdat Loes me een link stuurde van een spoorlijn van Paray Le Monial naar Marcigny. Afijn, we zoeken verder.


Reacties

  1. Maar dat schreef je gister toch ook? Volgens mij ben je door de warmte een beetje in de bonen, of komt dat door al dat bezoek aan de Herberg……
    Fijne dagen gewenst.

    • Gisteren schreef ik Marcigny, maar dat heb ik inmiddels gewijzigd in Charlieu.

  2. Mooie foto, ben heel benieuwd hoe het er in het echt uitziet als wij over een paar weekjes langskomen. Was cadeau van ons die zwaluwen.

    • Ja die zwaluwen zijn van jullie. We hebben er lang over nagedacht waar ze moesten komen. We dachten aan de notenboom in de moestuin, maar dan waren ze te ver uit het zicht. Het is uiteindelijk een van de twee kersenbomen op het terras geworden. Daar zijn ze goed te zien.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën