Gepost door: -paul | 13 maart 2022

Riviertjes

Vanaf het bruggetje op de Rue des Provins in Charolles heb je dit uitzicht op de Arconce. Het voelt met buien, winters koud aan. De bladeren moeten nog aan de bomen komen. Een belangrijke dag zal echter overmorgen dinsdag 15 maart worden. De temperatuur zal dan voor het eerst dit jaar stijgen naar 18°C. Woensdag zelfs tot 20°C. Dat zal een boost geven aan de natuur. Als ik zo naar de foto kijk, dan doet hij me denken aan de foto die ik september vorig jaar in Nederland maakte van de hangende keukens boven het Damsterdiep in het Groningse Appingedam.


Reacties

  1. Inderdaad, Franse allure en Nederlandse netheid.

  2. 15 maart is natuurlijk al drieënzeventig jaar een hele belangrijke dag begrijp ik. Nu nog mooi in het verschiet helemaal top natuurlijk. Opvallend bij de foto’s is het verschil in onderhoud. De eerste foto typisch Frans, met veel achterstallig onderhoud 😬. In Groningen ziet het ondanks de aardbevingsproblematiek toch heel erg netjes uit.👍

  3. Het lijkt mij een vrij vochtig huis en zal nodig gerenoveerd moeten worden zo te zien. Ziet dat Nederlandse huis toch iets meer solide uit zal ook wel een latere bouwjaar hebben.

  4. Really well done, Paul !


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën