Gepost door: -paul | 10 maart 2022

Gazole

Het moet toch niet gekker worden. De brandstofprijzen in Frankrijk bij de supermarkten zijn zo’n dubbeltje goedkoper dan op de snelwegen. Tenminste, dat was zo. Maar moet je nu eens rechts op dat bord kijken. De prijs voor diesel is 2.273 euro/liter. Dat is maar liefst 15 cent duurder dan een liter gewone benzine. Terwijl diesel altijd zo’n 15 cent goedkoper was dan benzine. Nog nooit vertoond. Daar komt bij dat de literprijs sowieso absurd hoog is.


Reacties

  1. In Nederland is het helaas niet anders alleen de benzine in Frankrijk valt nog mee. Misschien toch even in Luxemburg gaan tanken😂.
    https://maasbergen.wordpress.com/

  2. Blij dat ik drie jaar geleden in een milieuvriendelijke bui een Mitsubishi Outlander benzine heb gekocht. Nog voor de nummerplaten aankwamen (België) lag er een LPG installatie in. Hier in Ruffec (16) Charente tank ik nog aan 0,84 €/liter bij E.Leclerc. Op halfweg Charente – België ligt er iets voor Parijs op de N118 ook nog een Total station met dezelfde prijs . Ik kom dus nog “relatief” goedkoop heen en weer.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën