Gepost door: -paul | 1 maart 2022

Vuurtje stoken

De meeste mensen stoken het weinige snoeihout en tuinafval dat ze hebben zelf op. Ik ken zelfs mensen die het naar de déchetterie brengen, dat mag ook. Wat niet mag is het stoken tijdens een hittegolf. Dat lijkt me logisch. Hoe dan ook, de hovenier heeft hier afgelopen herfst bij ons een ongelofelijke hoeveelheid snoeihout geproduceerd waar niet tegenaan valt te stoken. Hij zei toen tegen mij van Paul dat kun jij best hoor. Nou, dat doet de Paul dus niet. Ik koppel de silovork achter de trekker en ik breng alles helemaal naar beneden in een hoek van het weiland. Of ik het daar dan nog een keer zal opstoken, zien we dan wel weer.


Reacties

  1. In het weekend van 16 en 17 april kan je een mooi Paasvuur aansteken Paul ! Scheutje brandstof erover en vlammen maar ! Kunnen ze er in de verste omtrek van meegenieten en Scheveningen zal jaloers zijn !

  2. Helaas, hier mag het ‘gewone’ volk het tuinafval niet meer verbranden van de gemeente. Alleen de boeren en bosbouwers kunnen een vergunning aanvragen en dan idd alleen stoken als de natuur niet te droog is.
    Dus òf maar op de composthoop òf een tochtje naar de déchetterie met ons tuinafval.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën