Gepost door: -paul | 7 december 2021

Hectisch

Het is een drukte van belang in ons atelier om alle dingen die via de webshop besteld zijn te verzamelen en in te pakken. Daarnaast zal er alles wat bestemd is voor de komend weekend te houden kerstmarkt, op orde gebracht moeten worden. Zo zijn alle jaarkalenders, die ik speciaal voor de kerstmarkt heb gemaakt, inmiddels verkocht. Dat is spijtig voor degenen die er nu nog een zou willen hebben. Maar ja, op is op. Dat geldt dit weekend ook voor de vele hebbedingen in de Salle communale. Wees er dus op tijd bij.


Reacties

  1. De Sint ligt nog maar net achter ons en het nieuwe feest in aantocht. Door dit mooie plaatje komt de stemming er snel in met deze versieringen.
    Succes dames /heren het weekend!

  2. Haha moest even schakelen bij deze foto, maar bij goed kijken zag ik toch dat je er twee had samengevoegd.
    Knap werk van allen die dit weer mogelijk maken, wat een talent rondom (en in) huize Weusten/Boers

    • Ja kijk, voor mijn blog maak ik altijd foto’s in landscape (horizontaal). Dat oogt beter en je hoeft (bijna) niet omlaag te scrollen. Dat is bij ‘verticale’ foto’s altijd onontkoombaar. Nu was ik vanmiddag aan het boulen, dus vraag ik aan Marjon of ze met haar iPhone een paar foto’s wil maken van de hectiek van het gebeuren in het atelier. Graag horizontaal. Dat lukte dus niet, want op een of andere fiets maken mensen met een iPhone automatisch verticale foto’s. Vandaar dat ik twee foto’s aan elkaar geplakt heb. Maar och, zo onaardig is dat bij deze twee foto’s nu ook weer niet.

  3. Zeker niet! 👍👍🎄🎄


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën