Gepost door: -paul | 26 juli 2021

Verzadiging

Het opruimen van de stormschade in de tuin gaat minder snel dan ik gedacht had. Ik ben trouwens niet de enige die daar mee bezig is. Overal hoor je het kabaal van de kettingzagen. Omdat het EK-voetbal, de Tour de France en wat al niet op tv nu is afgelopen, kan ik nu wel wat langer doorwerken. Moet ook zeggen dat ik het wel zo’n beetje gehad heb met al die sport. Zelfs de Olympische Spelen in Japan kunnen me niet meer zo boeien. Wellicht is het een gevalletje van oververzadiging.


Responses

  1. zonder de regenpijp gaat het een Rothko worden met zijn horizontale kleurenlijnen. Met oogspleetjes er naar kijken doet het me er erg aan denken

    • Ja nu noem je er wel eentje met horizontale lijnen Sjaak.
      Ik ben een tijdje bezig geweest om die lijnen recht te krijgen. De pannen, de dakgoot en de regenpijp. Dat lukte niet, want de regenpijp loopt nu niet verticaal. Als ik die verticaal maak, dan loopt de dakgoot scheef. Dat is logisch, want de dakgoot moet scheef lopen om het water goed in de regenpijp te laten stromen. Het was handiger geweest als ik de regenpijp had weggelaten. Van de andere kant heeft zo’n pijp ook wel wat.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën