Gepost door: -paul | 21 april 2021

De tweede

Goh, dat had ik niet verwacht. Af en toe zijn er wat donkere wolken en valt er een beetje regen. Vandaag hebben we in Paray le Monial onze tweede prik van het Pfizer vaccin tegen corona gekregen. Het was er drukker dan een maand geleden omdat men ook is begonnen met het Moderna vaccin. Al met al duurde het niet langer dan een half uur. Wel was er verschil in het prikken. De eerste keer ging de naald van het spuitje langzaam heel soepeltjes in mijn bovenarm. Geen centje pijn. Vanmiddag ging het heel anders. Wat doet die vrouw ? Ze drukt de naald in een keer pats boem paaf in mijn bovenarm ! Ja hallo dat doet dus pijn hoor. Ik zei het niet, maar dacht het wel. Maar goed, ik ben blij met die tweede spuit.


Reacties

 1. Morgen waarschijnlijk een zere arm. Her gaat er daar bij jullie goed vooruit. Ik heb mijn eerste spuitje verleden week gekregen en de volgende krijg ik pas de zesde juli.

 2. Ja er zijn echt verschillen bij diegenen die je mogen prikken. Fijn dat jullie beiden terecht konden, daar had je de vorige keer misschien een beetje twijfel over toch? Super gelukt, op naar de vrijheid!

 3. Goed zo, dat biedt perspectieven.
  Mijn tweede prik (ook Pfizer) over tien dagen. En dan geleidelijk aan wat versoepelen — maar ik begrijp dat de mondkapjes voorlopig nog wel blijven.

 4. Wat een prachtige plaat Paul. Ik wordt heel blij van het licht en het dorp dat er zo onaangeraakt en rustig bij ligt. Als een cluster van tevredenheid hoewel we weten dat ook daar wel het een en ander aan de hand zal zijn.
  Woensdag onze eerste prik. Ik ga vragen om het zelf te doen met Walther. Zie tv beelden van prikken waar ik niet goed van wordt, brrrr. Wiebelhanden, kromme naalden door een rare hoek van spuit vasthouden brrrr :)))))
  Enfin, afwachten of dat gaat lukken.
  En dan toch in mei weer eens jullie kant op reizen als het mag, en op tijd terug voor de 2e prik op 2 juni. Yeah!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën