Gepost door: -paul | 24 maart 2021

Covid-19

Bovenstaande foto van de eerste pinksterbloemen (Cardamine pratensis) is hartstikke scherp. De foto links is super vaag. Toch laat ik hem staan. Het is mijn eerste inenting met het Pfizer-BioNTech vaccin tegen het Covid-19 virus. De foto moest ik namelijk, als selfie, maken met mijn iPhone. Dat is geen succes en normaal doe ik het nooit. Hoe dan ook, de prik zit erin. De vrouw des huizes vroeg of ze er, zonder afspraak, ook een mocht krijgen. Dat kon. Mooi zo. Er zijn ook wel mensen met afspraak die niet komen opdagen. Dan blijven er vaccins over die vervolgens in de ‘vuilnisbak’ gegooid kunnen worden omdat ze niet houdbaar zijn. Ik zou zeggen een win-win situatie. Daar was het ambtenaartje van de administratie aan het einde van de straat niet van gediend. Geen afspraak dan geen vaccin en geen vervolgafspraak voor haar. Maar ja, hij zit er wel in. Hij bekijkt het maar. Over een maand doen we gewoon weer precies hetzelfde.


Responses

 1. Paul gefeliciteerd en Marjon ook.
  je kunt hem maar gehad hebben. Voelt toch een beetje bevrijdend.
  Succes met de tweede spuit beide .
  wij wachten op de brief en na 2 weken kun je hem denk ik krijgen.
  Dus we blijven nog tijdje in het Edese. MARJO

 2. Hoera, dat was een makkie voor jullie beiden! Fijn dat Marjon er ook meteen een mocht krijgen. Ik denk dat dat hier niet zo makkelijk zal gaan. Lekker op z’n Frans zal ik maar zeggen 👍👍

 3. Gefeliciteerd met de vaccinaties. Wij kijken er hier ook naar uit. Overigens vinden de meeste GGD’s het niet zo’n goed idee om een selfie tijdens het vaccineren te maken. Dat kost tijd en leidt teveel af. Als alternatief zijn er hier selfie hoekjes gemaakt waar degene die zonodig een selfie willen maken die daar kunnen maken na de vaccinatie 😂.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën