Gepost door: -paul | 19 februari 2021

Peulen

Peulen van de Wisteria, oftewel de blauwe regen. Je kunt er niet zoveel mee, als decoratie vind ik ze wel mooi. Pas wel op, die peulen en ook de zaden zijn hartstikkeme giftig. Maar goed, de wintersnoei van de Wisteria is weer eens gebeurd. Op naar de volgende buitenklus.


Reacties

  1. Wij kunnen voorlopig nog niet naar Umbria helaas. En we willen juist zo graag gaan snoeien daar. De hele provincie is weer in lockdown dus ook hulp ter plaatste kan niet komen. Ik schrijf dit zo uitgebreid omdat ik toch een tikkeltje jaloers word van alle tuinwerkzaamheden die jullie daar kunnen verrichten. Dat snap je vast wel.

    • Ai ja Emie, ik begrijp het helemaal. Ook al zou er hulp zijn, dan nog wil je bijvoorbeeld je eigen aangeplante wijngaard zelf kunnen snoeien. Zo hebben wij Noorse vrienden in Oslo die bij ons in het dorp een prachtig tweede huis met een grote tuin hebben. Een paar maanden geleden ‘moesten’ ze terug naar Noorwegen omdat er een kleinkind op komst was. Dat kind is gezond en wel geboren, maar daarna konden en kunnen ze voorlopig niet meer terug naar Frankrijk. Zij vinden het verschrikkelijk. Wat een ellende die corona-toestand.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën