Gepost door: -paul | 18 februari 2021

Geopend

Tegenover Vernay Motoculture in Saint Symphorien des Bois is vandaag een gloednieuw épicerie multiservice, klein supermarktje geopend. We zijn eens even binnen gaan kijken. Niets dan lof, het ziet er keurig uit en ze hebben veel lokale producten. Er is zelfs een postkantoortje. Buitenom is het nog wat kaal. Vandaar dat ik er een Edward Hopper-achtige foto van heb gemaakt. Och, de aankleding van de buitenkant komt nog wel. Ik wens ze alle succes. Een moedige onderneming want Saint Symphorien telt slechts zo’n 450 inwoners. De afstand naar La Clayette, met zijn 2 supermarkten en de Aldi, is nog geen 6 kilometer. Hoe ga je dan het hoofd boven water houden?


Responses

  1. Mooi gedaan die “Hopper” 👍

  2. en je kunt er ook dat heerlijke in de houtoven gebakken brood van de “Fournil de Lavaux”, onze oude stek, kopen, zag ik op Instagram. Volgens mij gaat het wel goed met de toko ,het was destijds (alweer bijna twee jaar geleden) een moedige onderneming. Hebben jullie zelf dat brood al eens geproefd?

    • Het is er niet van gekomen om het brood van de “Fournil de Lavaux” te proberen omdat het nogal omslachtig was/is het brood te kopen. Je moet het een dag van tevoren bestellen. Maar nu het in de nieuwe winkel in Saint Symphorien ligt, ga ik het zeker eens proberen.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën