Gepost door: -paul | 15 februari 2021

Wat lief !

Lopend over de markt in Marcigny kom ik dit gezelschap tegen. Het zijn er een stuk of twaalf. Overwegend bruin wit, geen idee welk ras. Nou lees ik op nu.nl dat momenteel de puppyprijzen door het dak gaan, allemaal door corona én het ‘babysyndroom’. Hondenexpert Martin Gaus snapt de puppytrend wel: “Nu we niet naar de kroeg of het restaurant kunnen en we maar moeten gaan wandelen, denken mensen: het lijkt me wel leuk om dat met een puppy te doen. Dan zien ze zo’n rond kopje met van die mooie grote ogen, wat lief! En dan krijg je dat babysyndroom.” Tegenwoordig kan je terecht op bijvoorbeeld Marktplaats. Daar zie je momenteel astronomische puppyprijzen; ook zonder stamboom lijkt 1.500 euro per hond het nieuwe normaal. Ik hoop dan maar dat al die mensen zich van tevoren afvragen of de hond na corona ook nog in hun leven past.


Responses

  1. A similar situation here in UK, Paul. And the enormous rise in puppy prices has (inevitably) resulted in a vast increase in puppy thefts.

  2. Oh jee, als de “ophokplicht” van de mens wordt opgeheven, dan komen er waarschijnlijk toch weer een heleboel in t asiel terecht. Arme honden. Op marktplaats een hond kopen, hoe bedenk je het…..
    Ik heb boter op mn hoofd,want onze Joep stond op “tweedehandsnet.nl” 😱
    ( je zal maar wanhopig een kat willen)


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën