Gepost door: -paul | 31 december 2020

Réveillon

De laatste foto…. van 2020. Vraag me niet wat voor wolken het zijn, want zelfs met het wolkenboek zou ik het niet weten. Ik hou het maar op een mengelmoes, er valt in ieder geval veel regen uit. Oudejaarsavond, moet ik nog iets stichtelijks zeggen? Laten we dit jaar, voor zover mogelijk, maar snel vergeten en ons focussen op het nieuwe jaar met betere vooruitzichten qua gezondheid en levensplezier.
Dank voor het volgen van mijn blog en jullie stimulerende reacties.
‘We zullen doorgaan, met de stootkracht van de milde kracht, om door te gaan….’


Responses

  1. Prachtige foto. Ik zou er ook geen naam kunnen op kleven (heb ook een wolkenboekje). We houden ons aan de regels zodat we heel snel weer kunnen genieten van vrienden en familie. Bedankt voor het dagelijks plaatsen van je foto’s en beschouwingen. Bonne Année!

  2. Alvast Bonne Année, Paul en Marjon. Ook ik heb ergens een wolkenboekje. Hier houd ik het op wat cumuluswolken en een westerse avondlucht. Mooi! Ook dit voorbije jaar moeten we maar niet te negatief zien. Wie weet waar het goed voor geweest is. En er komen betere tijden. Groet van H en H

  3. Elke avond lees ik Uw stukje met veel plezier, U en Uw vrouw. een heel plezier en gezond 2021 toegewenst. vr.groet Siny Ockeloen

  4. Dat volgen van je blog doe ik al jaren met veel plezier en daar blijf ik zeker mee doorgaan. Maak er op alle fronten een goed jaar van in 2021.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën