
Zie je die mooie melkbus buitenlamp aan de gevel? Vorig jaar, begin december, opende Laurent Grondin zijn ambachtelijke kaaswinkeltje in La Clayette. Ik dacht toen van hoelang zal hij dat gaan volhouden. De concurrentie van de supermarkten is immers enorm. Verkeerd gedacht. De Fransen gaan voor kwaliteit en dat mag wat kosten. Het loopt er als een tierelier. Buiten staan de mensen vaak in een rij te wachten totdat ze aan de beurt zijn. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de corona-regels. Er mogen maar twee klanten tegelijk in de winkel zijn. Hoe dan ook, er is vandaag bij hem Gruyère en Emmentaler aan het blok gekocht. Dat wordt eerste Kerstdag smullen van een heerlijke kaasfondue.
Wederom succes met het lekkere recept! Dat gaat daar bij jullie helemaal goed komen,proost 🥂🥂🍷🍷
By: Gon on 23 december 2020
at 19:38
Hoopgevend dat er nog voor kwaliteit gekozen word. Hier zijn de warme bakkers en ambachtelijke beenhouwers allemaal aan het verdwijnen .Zo spijtig. Ik wens jullie gezellige kerstdagen en laat de fondue smaken alsook de bijpassende wijnen.
By: Bernadette S. on 23 december 2020
at 22:42