Gepost door: -paul | 23 december 2020

Fromagerie

Zie je die mooie melkbus buitenlamp aan de gevel? Vorig jaar, begin december, opende Laurent Grondin zijn ambachtelijke kaaswinkeltje in La Clayette. Ik dacht toen van hoelang zal hij dat gaan volhouden. De concurrentie van de supermarkten is immers enorm. Verkeerd gedacht. De Fransen gaan voor kwaliteit en dat mag wat kosten. Het loopt er als een tierelier. Buiten staan de mensen vaak in een rij te wachten totdat ze aan de beurt zijn. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de corona-regels. Er mogen maar twee klanten tegelijk in de winkel zijn. Hoe dan ook, er is vandaag bij hem Gruyère en Emmentaler aan het blok gekocht. Dat wordt eerste Kerstdag smullen van een heerlijke kaasfondue.


Reacties

  1. Wederom succes met het lekkere recept! Dat gaat daar bij jullie helemaal goed komen,proost 🥂🥂🍷🍷

  2. Hoopgevend dat er nog voor kwaliteit gekozen word. Hier zijn de warme bakkers en ambachtelijke beenhouwers allemaal aan het verdwijnen .Zo spijtig. Ik wens jullie gezellige kerstdagen en laat de fondue smaken alsook de bijpassende wijnen.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën