Gepost door: -paul | 27 september 2020

Fraiture

Als ik dit bord achter Luik passeer, dan is het nog zes uur rijden naar de haverkist in Saint Germain. Ik heb bij dat bord altijd de neiging om een bakje of tuut frieten met mosterd te gaan kopen. Maar dat is me om 11.00u ’s ochtends nog wat aan de vroege kant.


Responses

  1. een pannetje gebakken ei met spek is als lunch ook erg lekker op het bekende adres, maar omdat er dan nog gereden moet worden mis ik mijn eerste belgische biertje

  2. Oh een feest van herkenning, altijd ons eerste kop koffie, soms met een wafel erbij………..
    Welkom thuis!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën