Gepost door: -paul | 2 juni 2020

Tanken

Met een temperatuur van 28 °C mag je gerust van een zomerse dag spreken. Het is de bedoeling dat het nu toch echt goed gaat regenen, maar de voorspellingen van Météo France wisselen continu. Je weet gewoon niet meer waar je aan toe bent. Vanmiddag heb ik, zo’n tien weken na de ingang van de corona-crisis, weer eens met mijn auto moeten tanken. Dat is me nog nooit eerder gebeurd. Normaal is dat eens in de twee weken. Die corona toestand brengt toch heel wat teweeg.


Reacties

  1. Volgens mij heb je hier orchideeën gefotografeerd! Wat een pracht-landschapsfoto! Waar is dit? Mooi onderwerp voor een groot formaat aquarel…

    • Het is het landschap van montagne de Dun. Maar een paar honderd meter naar links ligt de Intermarché van La Clayette. Achter mij ligt een ‘villapark’ en ik vermoed dat een van de bewoners een zakje met siererwten in de berm gestrooid heeft :)

  2. Dit zijn aardakers, niet per ongeluk gestrooid, maar die zijn zeg maar , de wilde erwt. Je ziet ze overal, tenminste in Frankrijk. Hier heb ik ze nog niet gespot, maar het kan wel.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën