Gepost door: -paul | 11 mei 2020

Verloren

Er zijn mensen die mij vragen of ik al in de Beaujolais geweest ben. Hoho, zo snel gaat dat nu ook weer niet en wel hierom: het regent en het is met 11°C bepaald niet aangenaam. Dus even wachten dat het mooier weer wordt.
In Bois-Sainte-Marie is een brocante en die ziet er als boven uit. Hoe zit het eigenlijk met de rommelmarkten dit jaar in de regio? Nou, de brocante-meisjes gaan er vanuit dat het een verloren seizoen wordt en dat vanwege de corona-crisis. Ik vrees dat ze daar volkomen gelijk in zullen krijgen. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het is niet anders.


Responses

  1. Mijn oog valt meteen op de ronde witte opklapbare tuintafel die tegen dat kleinere houten tafeltje links staat. Daar heb ik er destijds twee van gekocht. Ze waren niet echt goedkoop, ze zijn reuze handig en plat op te bergen tijdens de winter. Hier hebben we er een staan die we mooi Bourgogne rood (!) hebben geschilderd. Echt een Franse tafel die je hier niet zo gauw ziet. Smullen daar!! Voor de brocantemeisjes ook een uitdaging…..

    • Er zal vast wel iets leuks bijstaan, maar ik vind het een ongelofelijke rotzooi op het erf. Alleen die mooie rode roos tegen de muur vind ik prachtig.

      • helemaal gelijk 🌹


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën