Gepost door: -paul | 27 januari 2020

Lijnen

Omdat we tot nu toe geen vorst van betekenis hebben gehad, ziet het landschap er groen uit. De laagstaande zon  laat met de heggen een mooi lijnenpatroon zien. Wat er nog aan ontbreekt zijn de witte Charolais koeien. Dat zal helaas nog wel een maand of zo duren. Neem van mij aan dat het er dan een stuk vrolijker gaat uitzien.


Reacties

  1. Ja heerlijk, die lijnen-foto. Die vind ik daar zo mooi in het landschap. Je zou zweren dat het daar zomer is. En twee maanden geleden graasden de Charolais-koeien nog blikkerend in de weilanden! Kennelijk moesten ze uiteindelijk dan toch naar binnen.

    • Het lijkt inderdaad zomer, maar er zijn nog geen bladeren aan de bomen.

  2. Ondanks dat groene gras stoppen ze het vee toch in de stallen, jammer voor ze! Ik denk dat ze liever in de buitenlucht lopen toch?

    • Natuurlijk lopen ze liever in de buitenlucht, maar in de winter staat het gras, ook al is het groen, niet hoog genoeg dat ze ervan kunnen grazen. Dan moet je de koeien bijvoeren met hooi. Dat doen de boeren, om logistieke redenen, liever bij de boerderij. Naar mijn idee volkomen legitiem.

  3. Trappen de hele graszode stuk met nat weer denk ik.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën