Gepost door: -paul | 7 januari 2020

Changement

Gedurende de laatste paar weken, zo niet maanden, lijkt de interesse in onze wekelijkse ‘apéro’ tot op de bodem te zijn geraakt en zelfs als we rekening houden met het feit dat het winter is en dat er nogal wat trekvogels onder ons zijn, vroeg de resterende harde kern zich af of het niet tijd was om een andere locatie en andere dag te gaan proberen.
Dus werd er afscheid genomen van Nadine en Giles in Saint Didier-en-Brionnais en gingen we naar Charolles om te praten met Pascal, de eigenaar van de bar L’Aut’antique (de oude antiekwinkel) op de Place Charles le Téméraire. Hij zal ons graag verwelkomen, maar dan op de maandag. We beginnen iets later om 18h30 tot 20h30, maar hij is open voor en daarna, dus de dorstigen onder ons kunnen eerder komen en langer blijven. Hij doet geen snacks of eten, dus moeten we onze eigen chips en pinda’s meebrengen en als we samen willen eten, moeten we het elders doen.
Zo gezegd zo gedaan. Gisteravond dus met een man of vijftien de inwijding van de nieuwe locatie voor de apéro. Wat mij betreft voor 100% goedgekeurd.


Reacties

  1. Dat belooft wat , het ziet er gezellig uit!

  2. We know and really like this place! Partly because there is good internet connection, But, more importantly because Pascal serves a good Pouilly-Fuissé by the (admittedly, quite expensive!) glass . And because he likes jazz and blues. See you all there in the Spring I hope!

  3. We really liked it too. Pascal was very friendly and insisted we all had armchairs to sit on…carrying them himself for us! And he says we can take food and eat in there and move the place around as we want it. He says folk often bring in pizzas etc…. Good background music too!

  4. ook wij hebben daar goede herinneringen, toen we vorig jaar na afloop van het tekenen van het koopcontract met de makelaar, die zelf daar ook gitaar speelt (“Monsieur Guitare”)in deze bar nog voor een leuke afsluiting werden uitgenodigd. We weten jullie dus te vinden!!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën