Gepost door: -paul | 29 december 2019

Aan de wandel

Sneeuw kunnen we de komende weken vooralsnog vergeten. ’s Nachts is het rond het vriespunt met in de ochtend lichte mist, totdat de zon zich laat zien. Dan is er mooi licht om foto’s te maken. Met Tara loop ik meestal richting Les Passoux. Dat is een doodlopende weg waarop ik geen hond tegenkom. Konijnen en ander wild trouwens ook niet. Tara loopt voor me uit en ze houdt me goed in de gaten. Ik zou er weleens vandoor kunnen zijn, of me achter een boom verstopt hebben. Halverwege de heuvel ligt de grote boerderij van La Noue. Een gehuchtje bij Saint Julien de Civry. Bovenop de heuvel is nog net iets van Prizy zichtbaar. Het zijn de vaste herkenningspunten van een uurtje lopen. Zou ik toch vaker moeten doen.
Links op het aanklikbare plattegrondje, met dank aan Google Maps, kun je zien hoe ik gelopen ben. Het is een heel gepiel om het voor elkaar te krijgen. Wellicht dat geen hond het interesseert, maar dat maakt me niks uit.


Responses

 1. Paul, Ik heb de wandeling op het kaartje bekeken en wens jou en je vrouw een fijne en prettige jaarwisseling. groetjes vanuit Pierrecourt 70600

 2. Hi Paul, loop je heen en weer? Waarom die route. Wij hadden in Saint Vincent en ook in Paray mistig grijsweer. Bij jullie mooier. Groet

  • Ja noodgedwongen moet ik heen en weer lopen. Parallel loopt er wel een pad, maar om daar bij te komen moet lk halsbrekende toeren uithalen.

 3. Ik geniet van je stukjes Paul. En van je “ gepielde” kaartje. En jij van de wandeling. Haha.
  Walther en ik hopen in het nieuwe jaar eens wat uitgebreider bij jullie in de omgeving rond te kijken.
  Een gezellige jaarwisseling voor jullie daar en warme groet
  Annemie


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën