Gepost door: -paul | 14 oktober 2019

Formule 1

Een manoir in de buurt van Ballore. Deze herfst hebben de bladeren van de wilde wingerd een ongekend heftige rode kleur. Je zou haast denken dat het nep is, maar dat is toch echt niet zo. Die rode kleur doet me trouwens denken aan de Ferrari van Charles Leclerc. Dat menneke ramde gisteren nondejuh na de start van de formule 1 in Japan al in de tweede bocht Max Verstappen van de baan. Ik was er hels over, want ik ben er ’s ochtends speciaal om zeven uur voor uit mijn bed gekomen om die race live te kunnen zien. Nou, ik heb nog een half uurtje gekeken en toen geloofde ik het verder wel. Potjandorie nog eens aan toe.


Reacties

 1. Ja erg jammer het zit hem niet erg mee de laatste tijd en met een Japanse motor hadden de japanners gehoopt op een overwinning.

 2. The English translation of your (excellent) blog often baffles me Paul. But – menneke? nondejuh? potandandorie?? Can you enlighten me?

  • Maybe this helps:

   menneke/manneke = little man
   potjandorie = shit
   nondejuh = goddammit

 3. Wij hebben vandaag onze kleinzoon ( 2e klas middelbare school) opgehaald i.v.m. de herfstvakantie. Hij moet wat meer tijd en aandacht besteden aan zijn Engels. Daar “moeten” wij deze dagen mee bezig van vader Paul. Krijg ik het van jou zo in de schoot geworpen, bedankt !!

  • You’re welcome
   ;-)

 4. Fan van… het is soms raar hoe fans situaties inschatten. Als Belg ben ik geen supporter van die halve Belg Max Verstappen (moeder Vlaams, woont in Limburg naar ’t schijnt) maar dikwijls is Maxje zelf de braniemaker van dienst. En soms zie ik zijn vrouwelijke kant, zijnde “in spiegels kijken doe ik straks wel” Voor mij hoort hij niet in het rijtje van de gentleman drivers. Maar hij heeft een massa supporters en in Spa-Francorchamps zijn ze er blij mee, Max kleurt toch steeds wel enkele tribunes oranje…


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën