Gepost door: -paul | 3 juli 2019

Oranje

Het was nog even zoeken naar iets oranjes om een bruggetje te maken naar het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk. Vanavond de halve finale tussen Zweden en Nederland in Lyon. Het is voor mij vanuit de Brionnais maar anderhalf uur rijden om de wedstrijd daar te gaan bekijken. Maar… de aftrap is om 21.00u en mocht er verlengd worden dan ben ik pas midden in de nacht weer thuis. Dat is me te dol, temeer omdat ik er een hekel aan heb om ’s nachts te moeten rijden. Oké, we kijken dus naar de tv. Geen punt. Waar ik wel moeite mee heb zijn de mannen die op tv verslag doen. Waarom kunnen dat geen vrouwen zijn? Ze zijn er wel hoor, bijvoorbeeld in NOS Studio France waar ze steeds deskundige analyses geven van de wedstrijden. Vanavond dan maar luisteren naar misschien wel weer zo’n Arno Vermeulen of Frank Wielaard. Tjongejonge, laten die zich toch beperken tot commentaar bij het mannenvoetbal. NOS doe er snel wat aan. Zeker met het oog op de Olympische Spelen, volgend jaar in Japan. De vrouwen verdienen het.


Responses

  1. En als ze nou zondag in de finale staan, ga je dan wel?

    • Het is rust en de stand 0-0. Ik hoop dat Nederland wint. Meestal spelen ze de tweede helft beter. De finale is zondag om, dacht ik, 17.00u. Ook dat gaat me niet lukken.

  2. Een oproep naar mijn hart Paul, bedankt. Zelf geef ik weer commentaar op het commentaar van die heren. Jitze vroeg zich al af, waarom ik daar eigenlijk niet zat, haha. Wat een plezier om te kijken naar die dames die zo vol passie spelen. Een mooie wedstrijd vanavond, veel kijkplezier. En dat rijden in de nacht hebben wij ook een hekel aan.

  3. Geweldig, wat een spannende wedstrijd! Zondag in de finale. Alles is mogelijk.

    • Echte leeuwinnen zijn het en wat een resultaat. Het wordt spannend zondag, we zullen op het puntje van onze stoelen zitten! En ik lever zelf wel commentaar.

  4. Zondag gaan we weer kijken natuurlijk. Wij hebben HET moment jammer genoeg gemist, omdat we al in bed lagen. Wat zal dat mooi geweest zijn !!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën