Gepost door: -paul | 29 juni 2019

Interdit

Rechts op de foto zie je, als je goed kijkt, nog wat er over is van de Arconce. Zwemmen is er überhaupt niet mogelijk, hooguit pootjebaden. Beide is trouwens ook niet toegestaan. Daar maakt een bord van de gemeente Poisson je namelijk attent op. Doet de gemeente dat niet dan kunnen ze aansprakelijk gesteld worden als er iemand, bijvoorbeeld een kind, mocht verdrinken. Het bord erboven is nieuw. Je mag er ook niet parkeren. De brandweer moet bij het riviertje bluswater kunnen tanken. We zijn nog maar in juni… en juli en augustus moeten nog komen. Ik vrees dat de brandweer daar nog een langdurige klus aan gaat krijgen.


Reacties

  1. hoe duur is water uit de kraan eigenlijk in Frankrijk? Hier in Limburg is al een tijdje een beregeningsverbod ( vanuit sloten etc) voor boeren en tuinders en met de aanhoudende droogte is een sproeiverbod met kraanwater niet ver weg. Jouw put zal ook niet overlopen, denk ik zo. Dan maar weer een regendansje?

    • Ja dat is een goede vraag, wat kost hier een liter of kuub water uit de kraan? Ik ga de facturen bestuderen.

      • Het is nog niet zo simpel om aan de hand van de facturen te berekenen hoeveel 1 m3 water uit de kraan kost. Als ik het goed bereken dan betaal ik 2,30 Euro per kuub, bij een gemiddeld gebruik van 185 kuub per jaar.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën