Gepost door: -paul | 25 april 2019

Eindelijk

Afgelopen nacht moest vanwege de harde wind het slaapkamerraam dichtblijven. Fijn vind ik dat niet, want dan moet ik, niet door mijn neus maar door mijn mond ademen en dat slaapt niet lekker weg. In de loop van de ochtend zag ik vanuit het atelier bovenstaande bui aankomen. Nondejuh, dat was niet mis. Er viel me toch een regen, ongelofelijk. De wind nam daarna geleidelijk af en het bleef, laat ik zeggen op een normale manier doorregenen. Komende twee dagen zal dat ook het geval zijn. Prima, prima, prima!


Responses

  1. Waar is de tijd van de regendans gebleven. In Patria mag het overigens best wel weer eens gaan regenen maar liever niet zoals thans voorzien op de Koningsdag. Toch een mooie foto al is het een uitzicht om bang van te worden.

  2. Al jaren roep ik blij te zijn met regen, toen lachte iedereen maar een beetje, nu na een beetje droge periode in het noordelijk deel van Europa vind iedereen het goed dat het regent terwijl het nog niet echt droog is geweest.
    Hier met meer dan 300 zon dagen per jaar weten ze wat droogte en kan men er goed mee omgaan.

    • In Frankrijk is het in ieder geval de laatste twee jaar erg droog geweest, met alle gevolgen van dien voor de veeboeren en de wijnboeren.

  3. Nom de Dieu ! Dat is een fantastische plaat Paul !!! En route vers la Patria :) hartelijke groet Walther en Annemie

  4. Zo dreigend heb ik het niet vaak gezien, maar wel heel spectacu! Koningsdag verliep hier gelukkig zonniger, hoewel erna de hagel uit de lucht viel. Gelukkig een droog feest in Amersfoort en Omstreken!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën