Gepost door: -paul | 28 maart 2019

Voor in de tuin

Als je mij vraagt wat wil je voor je verjaardag, dan sta ik met de mond vol tanden. Ik weet het gewoon niet en dan zeg ik al snel van ik hoef niks. Heel vervelend voor mensen die toch met iets willen aankomen, ik weet het. Echter Saskia en Ruud namen daar geen genoegen mee. Zij kwamen met een plantenstandaard en een klimroos voor in de tuin. Het is een Rambler klimroos (Rosa Blairii). Omdat de nachttemperaturen stijgen, vind ik het wel tijd worden om hem in de tuin te zetten. En ja, voor volgende jaren weet ik nu wat ik moet zeggen: doe maar iets leuks voor in de tuin.


Reacties

  1. wat een mooi cadeau! Een rambler heeft wel een enorme groeikracht, dus misschien heb je van de zomer een zwevende rozenwolk in de tuin. Als aanvulling op je tuinlijstje zou ik een handspitvorkje aan bevelen, ik kwam er pas vorig jaar achter dat zo’n ding bestond via een uitzending van Gardeners World op de BBC met Monty Don. Meteen aangeschaft en echt geweldig. Dit jaar een grelinette gekocht van de Wit, en ook dat is een super aanwinst. Een goed tuinseizoen gewenst!

  2. Dat begint erop te lijken daar met die zon. Tuiniers hebben altijd iets te wensen en die tuin van jou kan heel wat “herbergen” ( dit vind ik zelf wel een geslaagde kreet 😉😉)

  3. Ziet er leuk uit, laat je hem/haar ook nog een keer zien als er bloei in zit? Wij zijn hier een beetje in de ban van de Camelia ( ken je die?) In één van de tuinen hier op het pleintje staat een roze. Daar hebben we wat takken van gekregen, prachtig!! Bloeit in het vroege voorjaar.

    • Die Camellia of Japanse roos ken ik niet. Dat zegt niks, want zo’n kenner van rozen ben ik nu ook weer niet. Die net aangeplante Rambler heeft het moeilijk, maar hij gaat het denk ik wel redden. Als hij in bloei staat zal ik er een foto van maken.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën