Gepost door: -paul | 3 februari 2019

Signaal

Heel even vanmiddag wat zonlicht en daarna was het weer als vanouds. Als je vanuit Sarry naar Saint Didier-en-Brionnais rijdt, dan zie je bij binnenkomst rechts dit huis staan. Een jaar of wat geleden stonden er bomen voor en viel er weinig te zien. Dat is nu wel anders, echt een mooi huis. Ook weinig te zien viel er afgelopen vrijdagavond op tv. We zaten er klaar voor om naar binnenstebuiten te kijken. Op het scherm verschijnt echter de mededeling van canal digitaal dat de smartcard niet geldig is. Nondejuh. Zou ik dan niet betaald hebben? Check en zeker van wel betaald. Dus via internet de smartcard geheractiveerd. Daar kreeg ik een bevestiging van. De zender moest minimaal een uur op HD-NPO1 blijven staan en dan zou hij het doen. Mooi niet en ja toen was het inmiddels na negenen en kon ik niet meer naar hun bellen. Oké, gisterochtend gebeld en de helpdesk zegt dat zij mijn signaal niet gekregen hebben, maar ik zal hem nu even voor u heractiveren. Goed, ik loop naar beneden, zet de tv aan en… hij doetut! Ook weer geregeld, maar tjongejonge wat kun je toch moe worden van dit soort dingen.
GPS-coördinaten foto46°20’08.6″N 4°07’30.2″E


Responses

  1. Zie ‘het plaatje’ helemaal voor me!
    Bij ons geen probleem met de smartcard maar op het ‘moment suprème’ de electriciteit eraf door teveel sneeuw op de leidingen!

  2. Vreselijk irritant dat soort dingen, we kunnen er van mee spreken. Leuk dat jullie ook vaste kijkers zijn van Binnenste Buiten.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën