Gepost door: -paul | 28 januari 2019

Moet kunnen

Vanmorgen quelques flocons en meer niet. Al ras kwam de zon door en kon er een mooie boswandeling gemaakt worden. De lobbes vooraan is een elfjarige Labrador en mocht als gasthond meewandelen. Nou kon ik helaas zelf niet meelopen, maar als ik die hond bij de start al direct zo met zijn tong uit zijn bek zie, dan vermoed ik, de dames kennende, dat het voor hem een pittig tochtje is geweest. Moet kunnen. De volgende wandeling zal ergens in april bij Kate gehouden worden. Daarvan is Kate echter, omdat ze op dit moment in Engeland verblijft, nog niet op de hoogte. Geeft niet, want ook dat moet kunnen.


Responses

  1. Nou dat is een hele meute! En het meest linkse hondje,dat ras kan ik niet thuisbrengen zo op t oog. Of is het een Chiendelapoubelle?

  2. Ik zal eerlijk opbiechten Gon: Het is Monty, een volbloed engelse cocker spaniel.Het is een echte buitengenieter. Dat heeft echter behoorlijke consequenties zoals ijsklonten etc. in de lange vacht. Te koude buik en ziek daardoor. Het is kiezen of delen. Kortwieken en laten genieten of er een kasplantje van maken. Wij hebben dus genoten van de prachtige wandeling door het historische “muurtjes landschap” en ik daarna van de heerlijke snert.

  3. Helemaal gelijk Els! Geniet van je gelukkige hond.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën