Gepost door: -paul | 1 januari 2019

Darts

Gebeurde het de vrouw des huizes een week geleden, afgelopen nacht overkwam mij hetzelfde… een acute aanval van buikgriep. Ik zal jullie de details besparen. Het gaat gelukkig ook weer snel over. Een kwestie van je een paar dagen even wat koest houden. Vanavond wordt in London de finale gespeeld van het WK-darts. De Brabander Michael van Gerwen gooit tegen de Engelsman Michael Smith en de winnaar mag zich wereldkampioen 2019 noemen. Ik kijk altijd graag naar die pijltjesgooiers. Het toernooi is al drie weken bezig en de finalisten hebben in die tijd beiden al hun vijf partijen gewonnen. Vanavond dus de laatste partij en nu moet je opletten. De winnaar ontvangt 555.000 euro en de verliezer 220.000 euro. En dat door in drie weken 6 partijtjes te gooien. Niet te geloven.


Responses

  1. Hoop dat je snel herstelt je weet vast heel goed wat in te nemen. Mooi beginplaatje Prizy in de zon!

  2. Beterschap

    Vriendelijke groet,

  3. Eigenlijk best gunstig, Paul, aan de slinger zijn in deze dik-makende dagen, toch? Maar ik hoop dat je je niet meer ellendig voelt, en dat dit nieuwe jaar jou en Marion weer toelacht. Henny (en Hans)

  4. After last night’s result in London, Paul, you should be in a much more cheerful frame of mind! Félicitations! (And Happy New Year to you both).

  5. Veel geld, maar wat dacht je van een potje tennis op Wimbledon, of een potje voetbal? persoonlijk houd ik meer van pool biljart ongelooflijk wat die kunnen. Maar het zelfde is natuurlijk ook met darts.
    Hoop dat je weer snel beter bent.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën