Gepost door: -paul | 30 december 2018

Statistieken 2018

Een mistige dag en daarom laat ik een foto zien van een paar dagen geleden. Ook mist, maar lang niet zo erg. Tot voor een paar jaar geleden stuurde WordPress altijd eind van het jaar een overzicht van wat er zoal op de Herberg gebeurd is. De reden ken ik niet, maar WordPress is daarmee opgehouden. Oké geen probleem, dat kan ik zelf ook wel:

Zoals bekend ben ik vanaf 2017 begonnen om de frequentie van de blogjes in de zomertijd te verminderen tot 1x per 2 dagen. Het totaal aantal reacties is daardoor logischerwijs verminderd, terwijl het gemiddeld aantal reacties per bericht ongeveer hetzelfde is gebleven. Maar dat is, statistisch gezien, ook logisch.

In 2018 kwamen er 10.800 bezoekers op de Herberg en het totaal aantal weergaven (views) van die bezoekers was 80.300. Ze komen uit de hele wereld. Hierboven kun je zien wat de top 7 landen zijn.

Ook altijd leuk om te zien is een overzicht van de mensen die het vaakst gereageerd hebben.

Tot slot een overzicht van de meest populaire blogjes van 2018. Je kunt ze, hoop ik, terugvinden met de zoekfunctie in het rechtermenu.
Iedereen hartelijk dank voor het ook dit jaar weer kijken en reageren op dit blog.


Responses

  1. Och Paul, dat heb je weer knap voor mekaar gekregen. Ik weet niet of ik trots moet zijn op de score van de kijkdichtheid, of eigenlijk de commentaar dichtheid. Maar een ding is het wel: ik beleef heel veel plezier aan al jouw weetjes en prachtige foto’s. Dat 2019 jullie maar veel goeds mag brengen.

  2. ik sta perplex dat ik voor het eerst in mijn leven in een verifieerbare top drie sta. Nu heb ik er nooit over nagedacht dat mijn reacties ook telbaar zijn, maar dat zal mij er niet van weerhouden hoor, het komende jaar! Zoals Andre van Duin zingt achter een piano op zee: “Wij zullen doorgaan!” (zie You Tube)


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën