Gepost door: -paul | 11 oktober 2018

Réfection

Over deze stuw in de Semence in Charolles heb ik wel vaker een blogje gemaakt. Hij ligt achter het restaurant La Balance. Voor dat restaurant zoeken ze trouwens weer een nieuwe uitbater. De vorige twee hebben het na de verbouwing niet kunnen redden. Maar goed, de oude stuw was eigenlijk ook wel toe aan herstelwerkzaamheden. Het is even wennen aan de opgeknapte. Het ziet er zo nieuw uit allemaal. Hij zal zeker goed werken, daar niet van, maar het nostalgische is er wel af. In ieder geval hebben we gelukkig nog de (oude) foto’s, zullen we maar zeggen.


Responses

  1. Dat zal er in de loop van de jaren wel beter gaan uitzien als het hout gaat verkleuren naar grijs.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën