Gepost door: -paul | 11 juli 2018

Marrant

Het schijnt in de mode te zijn om in winkelstraten, als versiering, veelkleurige paraplu’s op te hangen. Deze hangen in de Rue du Commerce in La Clayette. Moet zeggen dat het wel een lollige decoratie is. Het heeft echt iets vrolijks. De Fransen zijn trouwens sinds gisteravond behoorlijk vrolijk. Het lijkt zelfs alsof ze de finale van het WK-voetbal al gewonnen hebben. Tot na middernacht werd er in het dorp feest gevierd met toeterende auto’s en een trekker met een met jeugd volgeladen aanhangwagen. Ik gun het ze, daar niet van, maar qua voetbal vind ik dat België de beker had moeten winnen. Neem van mij aan dat ik de afgelopen tijd heel wat wedstrijden heb gezien. De Belgen hebben de beste voorhoede en middenveld. Ze kunnen met zijn allen makkelijk scoren. Daar kan bijvoorbeeld een eenling als Messi niet tegenop. Sportief gezien speelden de Belgen als geen ander. Nou vooruit, Jan Vertonghen kan af en toe een klein tikje uitdelen, maar dat is dan ook alles. En ja, ze hebben van alle ploegen de best geklede trainer. Jammer, het heeft niet zo mogen zijn.


Responses

 1. En dan die Kroaten! Arme Engelsen, maar ik vond het wel verdiend hoor. Verder geen verstand van voetbal, wel van poezen…….

 2. Ik vind dat giletje van de Engelse trainer anders ook wel wat hebben.

  • Ja dat giletje van Gareth Southgate is ook niet verkeerd, maar ik vind het toch een beetje dandy. Doe mij maar Roberto Martinez in zijn strakke pak.

 3. Wellicht hebben ze inspiratie opgedaan in Haren voor de paraplu’s?

  http://www.harendekrant.nl/nieuws/paraplus-parasols-beiden/

  Of vice versa?

  • Ja je ziet het met name in de iets grotere steden steeds meer in de zomer. Rond de kersttijd kun je zoiets niet ophangen.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën