Strakblauw en standvastig boven de dertig graden. Tijd om te hooien. Het ultieme plezier van een hobbyboer. Ben vandaag een heel eind gekomen. Morgen kan er geperst worden en dan kunnen de pakjes de schuur in. Ik verheug me al op de geur van dat geperste hooi in de schuur.
Reacties
geef een reactie
Categorieën
- Argentinië
- atelier
- Bar l'Aut'antique
- beelden
- beestjes
- bewegende beelden
- bibliotheek
- boerenerf
- bouleshit
- buitenom
- Cato
- château
- corona
- Cuba
- cultureel
- enchanté
- feest
- fotofilmpjes
- gastblog
- Geen categorie
- geLACHkamer
- ijslandse paarden
- interessant
- Jowlevi
- Jowluca
- Kate to New Zealand
- kerk
- keuken
- korstmossen
- kruisbeeld
- Le Val d'Arconce
- le vert pré
- luiken
- markt
- nepal
- oog voor detail
- paulvlog
- pompstation
- Puck
- serre
- straatje
- Tara
- tuin
- uitstapjes
- vlinders
- vogels
- voiture
- vroeger
- watermolen
- wei
- wijngaard
Inderdaad ruikt lekker ben benieuwd naar het aantal pakken, tegenwoordig doen ze het op een grote rollen.
By: jan on 20 juni 2018
at 20:46
He hobbyboer, wat voor land heb jij daar? Ik, 30km verderop, kan absoluut nog niet hooien de komende week, want de traktor kan het land niet in, te nat..
By: Els on 20 juni 2018
at 23:08
Ah Els, mijn weiland ligt op een lichte helling waardoor ik het bovenste gedeelte probleemloos heb kunnen hooien.
By: -paul on 20 juni 2018
at 23:46
Ik vrees dat mijn hele helling wat lager ligt…
By: Els on 21 juni 2018
at 20:08