Gepost door: -paul | 20 maart 2018

Informatieavond

Een harde wind zorgt er voor dat de gevoelstemperatuur behoorlijk lager is dan de  6 °C die de thermometer buiten aangeeft. Morgen begint officieel de lente, maar het zal nog wel even duren voordat het aangenamer wordt. Goed, via het gemeentehuis kreeg ik van Mme le Maire, Pascale MALHERBE van Varennes-sous-Dun een uitnodiging voor een informatieavond op donderdag 29 maart om acht uur in de Salle Communale. Het thema zal zijn “Jardiner sans pesticide”, des infos sur les techniques alternatives pour soigner les plantes, limiter la pousse des herbes folies… Ik kan me heel goed voorstellen dat een burgemeester met zo’n achternaam, graag aandacht wil vragen voor dit thema.
GPS-coördinaten foto: 46°19’27.5″N 4°22’47.7″E


Reacties

  1. Dan zou ik graag zien dat iedereen Malherbe zou heten.

  2. Ha ja, maar een goed initiatief. Toen wij in SSdP kwamen wonen, kwamen de cantonniers nog met grote vaten Round-up op hun rug langs door het dorp. Hopenlijk is dat nu verleden tijd,maar je weet maar nooit.

  3. Wat zou de functie van het hoefijzer zijn?

    • Het pand is volgens mij een oude smederij. Om geluk te brengen hangt het hoefijzer niet goed, het hoort met de open kant naar boven te hangen. Toch schijnt dat per land te verschillen.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën