Gepost door: -paul | 31 januari 2018

Soldes

De winteruitverkoop is momenteel gaande. Dat hoorde ik gisteren van de vrouw des huizes. Ze was in het winkelcentrum van Leclerc in Paray-le-Monial geweest. Daar is een Geox schoenenzaak, zegt ze, en ze geven wel 50% korting. Ha, daar moet ik heen, want ik ben wel toe aan een paar nieuwe winterschoenen. Kom ik daar, en inderdaad grote rode plakkaten met 50% korting op de etalages. Dat kun je niet laten lopen. Echt wel mooie schoenen die Geox. Ik zie er een die me wel aanstaat en vraag naar maat 42. Die heb ik, zegt de aardige juffrouw. Ze passen perfect. Ik kijk met een schuin oog op het prijskaartje waarop 140 euro staat en dan is het met 50% snel uitgerekend dat ze nu dus 70 euro kosten. Dat is nog eens een koopje. Helaas pindakaas, die 50% korting geldt alleen voor schoenen vanaf maat 44, zegt de verkoopster. Voor uw schoenmaat is de korting 30%. Ik denk van tjeez nog eens aan toe. Maar…, zegt de verkoopster, als u nog een tweede paar uitzoekt, dan geef ik u 10% extra korting. Enfin, even later stap ik met twee dozen en 185 euro armer de zaak uit. Wat een rekenarij zeg! Nu kan ik me voorstellen dat je je afvraagt waarom die foto boven dit verhaal? Nou dat zal ik je zeggen: geen flauw idee!


Responses

  1. Het lijkt me toe dat het niet de deur van de Geox schoenenzaak is op je foto! Was het wèl de deur van de schoenenzaak geweest, dan was het misschien om een opheffingsuitverkoop gegaan met nog veel meer korting!

  2. het lijkt op een versierde heksenbezem

  3. Haha, wat kun jij toch leuk schrijven! We blijven Hollanders he? Gelukkig leef jij niet op te grote voet.

  4. Oh ja, dat zijn van die uitverkoop trucjes, kan ik enorm ontregeld door raken. Maar goed, Geox is een goed merk, dan heb je voor 185 e toch je slag geslagen!!! Nu nog even iets aan dat “knelpuntje” doen.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën