Gepost door: -paul | 31 december 2017

Oudjaar


Laat ik deze dag beginnen met een terugblik. De Herberg viert vandaag een feestje, want het tienjarig bestaan is een feit. De eerste negen jaren met een dagelijks blogje en vanaf 2017, van maart tot november, om de dag. Dat laatste is mij heel goed bevallen en dus ga ik dat in 2018 op dezelfde manier doen. Vergelijk het met de zomer- en de wintertijd. Daar wen je na verloop van tijd ook wel aan. Alhoewel, dat na verloop van tijd duurt bij mij toch iets langer. Goed, op de foto zien we een bloeiende amaryllis. Dat is normaal voor de tijd van het jaar. Nu lees ik in een tuinblad dat de amaryllis trots en betoverende schoonheid symboliseert en geeft een gevoel van vriendschap en genegenheid. Echt een bloem om harten mee te veroveren en genegenheid te tonen. Dat gevoel van vriendschap en genegenheid wil ik graag meegeven aan de bezoekers van de Herberg door u allen een zalig en gelukkig nieuwjaar toe te wensen.


Responses

 1. Mooi gezegd, Paul! Ben blij dat je nog even door blijft bloggen.
  Voor jullie alle goeds gewenst voor 2018!
  Ernest en Annelies

 2. Ook een zalig en gelukkig maar vooral gezond nieuwjaar
  Jan en Sylvia

 3. Ik heb de witte amaryllis Paul , maar ook voor deze geldt hetzelfde neem ik aan. Bijna 10 jaren lees ik trouw je verhalen en elke keer weer boeiend. Een prestatie en proficiat!
  Gezellige oudejaarsavond en tot gauw.

 4. nu heb ik hier drie rode amaryllissen staan naast de kerststal en vandaag keek ik eens goed en toen zag ik dat in elke bloem een paar meeldraden zijn plus een stamperdraad (of dat het juiste woord is, weet ik niet). Inderdaad betoverende schoonheid. Een zalig nieuwjaar en dat ons allen narigheid bespaard mag worden in 2018. En verder zou ik graag veel goed weer willen, want die regen heb ik nu wel gezien.

 5. Marjon en jou een goed, gezond en zongebruind jaar gewenst.

 6. Een toast op de amaryllis en jullie, dat de warmte en vriendschap ons allemaal bij elkaar zal houden, een mooi 2018 en tot ziens ! Liefs uit Soest.

 7. Ook vanuit Bergen NH een mooi maar vooral gezond 2018 gewenst🥂
  Ruud en Saskia

 8. Wat heb je er weer een mooi (wat gedachten en kleur betreft) blog van gemaakt. Gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan. Steeds maar weer tracteer je ons op zeer gevarieerde beelden, die het leven in de Brionnais zo boeiend maakt. Wij wensen jullie beiden ook een gezond en liefdevol 2018 toe met als vooruitzicht onze lente “retrouvailles” in de nieuwe stek van de jeudis.

 9. Gefeliciteerd met het jubileum en voor jou en al je dierbaren een gelukkig 2018


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën