Gepost door: -paul | 1 december 2017

Sneeuwdag

De eerste sneeuwdag is een feit. Die sneeuw zal echter niet lang blijven liggen, want de dagtemperaturen gaan weer stijgen. Voor de heb is zo’n foto dan toch leuk. Oké, hoe gaat het eigenlijk met de voorbereidingen van de jaarlijkse kerstmarkt in het dorp? Dat zal de 7e keer worden en elke keer kan ik zien dat de kwaliteit van de door een groep vrouwen eigengemaakte spulletjes omhoog gaat. De kerstmarkt heeft daarmee, kun je wel zeggen, in de wijde omgeving naam gemaakt. Ook de repetities van het koor zijn in volle gang. Zo’n 35 kinderen en volwassenen zingen mee en dat, nota bene, voor een dorp met amper 200 inwoners. Klik op het nevenstaande affiche voor alle informatie en zorg dat je het volgend weekend op 9 en 10 december kunt komen kijken. Père Noël komt ook!


Responses

  1. Your four last blogs, Paul, have brought back so many memories of our years in Le Brionnais – the arrival of winter, Thursday evenings at the Vert Prè, the Marché Père Noël and, above all (and all year round!) the company of good friends. If it’s not too early, we wish you all a happy Christmas and a very good 2018. See you in the Spring.

    Neil and Janet

  2. Kijk, zo’n echt lokale kerstmarkt vind ik leuk!

  3. Ja dat is heel,wat anders dan al die verschrikkelijk overdreven Kerstmarkten van de commercie. Heel veel plezier en verkoop succes. Welk goed doel is het dit jaar?

  4. Heel veel plezier bij de Kerstmarkt komend weekend!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën