Gepost door: -paul | 19 november 2017

Le Vert Pré

Een foto van bijna zeven jaar geleden. In februari 2011 heropende Guy het café-restaurant Le Vert Pré in Saint Julien de Civry. Al enige tijd pakken zich nu donkere wolken samen boven Le Vert Pré. Tijdens de raadsvergadering van afgelopen vrijdag moest de burgemeester namelijk aankondigen dat de zaak op 30 november a.s. gaat sluiten. Terwijl vorig jaar er, dankzij meerdere bouwwerkzaamheden in het dorp, nog veel klandizie was voor het menu du jour, zegt een trieste Guy dat « Cette année, le chiffre d’affaires est une catastrophe, j’arrête ». Ja en hoe moet het dan nu verder met de donderdagse apéro van de jeudis? Op korte termijn zal er geen opvolger komen in Saint Julien de Civry. For the time being lijkt het erop dat het café-restaurant Le Val d’Arconce in Saint Didier en Brionnais het beste alternatief is voor ons wekelijkse apéro-bacchanaal. Met dank trouwens aan Doranne voor haar uitgebreide research. We kunnen Le Val d’Arconce voor eerst gaan uitproberen op donderdag 7 december en wel ’s avonds vanaf half zeven tot half negen. Komt allen!


Responses

  1. Da`s wel jammer zeker voor Guy

  2. Jammer hoor, maar het komt vast goed.

  3. Tja wat jammer, maar gelukkig hebben jullie een alternatief. We kennen het zijn er van de zomer geweest. Geen slechte locatie..

  4. Wat jammer. Het ziet er zo echt Frans uit en ik zou er graag een apéro met wat lekkers willen nemen. Misschien kan hij van de zomer weer opengaan ?


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën