Jazeker, uit eigen tuin. Ze liggen er voor de sier want ja, je gaat niet elleku dag pompoensoep eten. Nu zag ik gisteren op tv bij BinnensteBuiten dat chef-kok Sharon de Miranda een heerlijk pompoen-gerecht klaar maakte. Ze stooft pompoen met blokjes gebakken spek, knoflook, gember, bosje selderij en ui. Het lijkt me inderdaad erg lekker en ik ga het een dezer dagen zeker en vast ook eens uitproberen.
Wat een joekel zeg, denk je dat je die ook kunt eten? Het leuke recept heb ik al opgeslagen, jij hebt t al gemaakt hoorde ik. Goed vooruitzicht!
Ik sneed altijd de schil eraf, nu ga ik t met schil ervaren.
By: Gon on 11 november 2017
at 11:58
Nou het is dan wel een biologische uit eigen tuin, maar ik heb de schil er toch afgesneden. Het hoeft maar een minuut of twintig te stoven en ik denk dat de schil dan niet zacht genoeg wordt.
By: -paul on 11 november 2017
at 13:03