Gepost door: -paul | 8 november 2017

Pompoenen

 


Jazeker, uit eigen tuin. Ze liggen er voor de sier want ja, je gaat niet elleku dag pompoensoep eten. Nu zag ik gisteren op tv bij BinnensteBuiten dat chef-kok Sharon de Miranda een heerlijk pompoen-gerecht klaar maakte. Ze stooft pompoen met blokjes gebakken spek, knoflook, gember, bosje selderij en ui. Het lijkt me inderdaad erg lekker en ik ga het een dezer dagen zeker en vast ook eens uitproberen.


Reacties

  1. Wat een joekel zeg, denk je dat je die ook kunt eten? Het leuke recept heb ik al opgeslagen, jij hebt t al gemaakt hoorde ik. Goed vooruitzicht!
    Ik sneed altijd de schil eraf, nu ga ik t met schil ervaren.

    • Nou het is dan wel een biologische uit eigen tuin, maar ik heb de schil er toch afgesneden. Het hoeft maar een minuut of twintig te stoven en ik denk dat de schil dan niet zacht genoeg wordt.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën