Gepost door: -paul | 19 oktober 2017

Avondzon


Om kwart voor zeven gaat de zon onder. Over een week is dat een uur eerder. Wat haat ik die wintertijd, maar hoe ik ook klaag, ze willen niet naar me luisteren. Iedere keer moet die klok weer verzet worden. Maar enfin, Tara geniet ervan om eind van de middag op de stoep in het warme zonnetje te liggen. Met de voorpoten over elkaar, dat deed Didi ook altijd. Zal wel een eigenschap van een Labrador zijn. Op de stoep staan trouwens nog twee witte potten met buxussen. Die zijn ook aangetast en moeten er ook nog uit. Wat hebben wij toch allemechtig veel van die planten gehad.


Responses

  1. Wat is het toch een beauty.!!

  2. We kunnen elkaar een hand geven; ook ik heb zo’n moeite met dat klok verzetten naar de winter toe. Daarom heb ik er een traditie van gemaakt; wij verzetten tweemaal per jaar feestelijk de klok met een van mijn broers: oesters, lekker eten, wijn, wandelen, een excursie… Hij en zijn vrouw blijven dan logeren (of wij bij hun). Misschien ook iets voor jou? En dan samen met je gasten op de stoep in het avondzonnetje, de voorpoten over elkaar!

  3. Wij hadden ook al zo’n vrome hond, het ligt zeker lekker met die gevouwen poten. Zelfs onze poes Joep doet dat, maar die legt dan weer elegant zijn kop er ook nog op. Oh,was ik maar zo lenig………..

  4. heb allemaal nieuwe blaadjes! hopen dat volgend jaar t tocjh goed komt ipv van rooien


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën