Gepost door: -paul | 3 juli 2017

Ecriture


Zo de regen zijn we kwijt, de zon schijnt en de temperaturen stijgen weer naar zomerse waarden. De regen was echter meer dan welkom, want buitenom werd het geler en geler. Door hun diepere wortelstokken hebben druiven niet zo snel last van de droogte. Dat is goed te zien in een wijngaard van Jean-Claud Berthillot in Oyé. Goed, ik wil van de gelegenheid gebruik maken om te wijzen op een nieuwe knop rechts in de kopfoto: ‘Concours écriture’. Tijdens mijn fototentoonstelling ‘Façades’, afgelopen mei, in de Médiagora van Saint Julien-de-Civry is er bij een van de foto’s een verhalenwedstrijd gehouden. Dat heeft een aantal prachtige verhalen opgeleverd.


Responses

  1. zo een lucht heet in het Duits “heiter bis wolkig” en dat is de titel van een tentoonstelling op dit moment in het museum Walraf-Richartz in Keulen.

  2. Wat een mooi en triest verhaal over het huis met de blauwe deur. Heel ontroerend en prachtig beschreven.

  3. Oh, wat mooi!

  4. Dit is een heel mooi verhaal, de bewoner die vertelt over zijn geliefden achter de kleur, in ontroerende bewoordingen.
    Wil je hem mijn waardering overbrengen?

  5. Wat een prachtig verhaal schreef deze man. Heel ontroerend. Bedankt voor het delen.

  6. Dank voor jullie reacties op het mooie en ook wel trieste verhaal van de oude man. Om zijn nieuwsgierigheid wat te stillen, heb ik boven in het menu een tweede verhaal toegevoegd onder de knop ‘Concours écriture’.

  7. zo een idee van een verhalenwedstrijd in combinatie met een tentoonstelling is toch fantastisch, net zoals die tekeningen van kinderen bij de koeienfototentoonstelling.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën