Gepost door: -paul | 4 februari 2017

Tempête

prizy
Ze noemen hem Leiv, de storm die afgelopen nacht in afnemende kracht van west naar oost over Frankrijk raasde. Drie departementen aan de westkust kregen de code rouge, windstoten van 160 km/u en daardoor 160.000 huishoudens zonder stroom. In ons departement begon het vanmorgen rond een uur of zeven, weliswaar met slechts 100 km/u, maar toch geeft dat ook een unheimisch hoop kabaal. Enfin, gelukkig geen schade.
GPS-coördinaten foto: 46°21’28.7″N 4°13’33.4″E


Responses

  1. Ik was vroeger als de dood voor storm, dat kwam doordat ik onder een pannendak sliep. Maar deze foto geeft een prachtig beeld , zo mooi schoon geblazen!

  2. Wij zijn momenteel in België en konden de storm volgen via de digitale versie van de krant Charente Libre. Bij ons in La Magdeleine (16240 Charente) is er amper wat schade. Wel is de tent die we tijdens herfst en winter over het zwembad plaatsen in flarden en het buizenstel geplooid. Daar gaat mijnheer Van Cranenbroek in Dongen weer een 8×4 meter tent mogen leveren. Die paar pannen die op de loop zijn gegaan zullen de zaak niet maken voor de verzekering.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën