Gepost door: -paul | 29 december 2016

Aangenaam

aanvriezende-mist
Afgelopen nacht -8°C. Op de weilanden is het wit van de rijp. De météo spreekt van aanvriezende mist. Toch ook nog wat middagzon, maar de temperatuur komt amper boven nul. Winter dus. Wat het in deze tijd zo aangenaam maakt is het dromen van een vette prijs in de oudejaarstrekking van de Staatsloterij en vooral wat je daarmee gaat doen. Heerlijke fantasie voor een paar dagen. We hebben alle twee een staatslot gekocht, dat wil zeggen de vrouw des huizes twee halve en ik een heel. Enfin, met nieuwjaar staan we weer met beide voeten op de grond. Alhoewel, je weet het natuurlijk nooit hè.
GPS-coördinaten foto: 46°19’23.7″N 4°11’25.8″E


Responses

  1. Hier in Sittard heeft een aantal jaren terug een man ( rond de zeventig) een paar miljoen gewonnen. Gevraagd naar een reactie was het antwoord dat hij best wel blij was, want nu kon hij het buitenschilderwerk laten doen en hoefde hij niet zelf meer op de ladder. Eigenlijk denk ik dat jouw invulling van een vette prijs ook in die richting komt.

  2. Ben zo benieuwd wat jij er mee zou doen…..

  3. Ja Paul, in het financieel Dagblad las ik dat de kans op de hoofdprijs 0,000024% is. De kans op 1 miljoen 0,000038%. Maar ja ook ik twijfel of ik op de valreep toch niet een klein gokje zal wagen. Wij hebben daarnaast natuurlijk de Postcode loterij. Nog minder kans. Maar het is toch altijd leuk. Jullie alle succes en we zien wel,als de hoofdprijs bij jullie valt.

    • … en we zien wel, als de hoofdprijs bij jullie valt?
      Jazeker, dat gaan we echt aan de grote klok hangen. De hele wereld krijgt persoonlijk bericht, tenminste als dat op prijs gesteld wordt.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën