Gepost door: -paul | 26 december 2016

Profiteroles

cordons-bleus
Hoewel er veel Fransen deze week vrij hebben, is tweede kerstdag hier toch een gewone werkdag. Voor ons niet, want we waren ’s middags uitgenodigd voor een heerlijk etentje bij Harm en Jay-Henry. Allemaal Nederlands sprekenden en dat kletst lekker weg. Het toetje werd verzorgd door het brocante-koppel. Zelfgemaakte soesjes, gevuld met vanille- en Grand Marnier ijs, warme chocoladesaus en slagroom. Super lekker.


Responses

  1. Lekker. En mooi koper aan de wand.

  2. Favoriete “toetje” van Ernest.
    Gezellige keuken trouwens; leuk om daar zo samen te kokkerellen, Marjon!

  3. Hoef niet te vragen of jullie gesmuld hebben.
    Knusse omgeving zo te zien.

  4. Fijn om Geeske weer in actie te zien!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën