Gepost door: -paul | 14 oktober 2016

Hekje

hondenhekje
Om Tara buiten de keuken te houden maakten we gebruik van de spijlenwand van een kinderbedje. Dat was een systeem van drie keer niks. Je moest er zelf overheen stappen, of het kieperde om, soms zelfs bovenop die hond met een gepiep van jewelste. Nou kwamen vanmorgen Ursula en Ralph met hun hond op bezoek. Altijd goed dat socialiseren van een pup. Kijkend naar dat houten spijlengeval, zegt Ralph dat hij nog een nieuw metalen Absperrgitter heeft dat je tussen de twee deurstijlen kunt klemmen. Enfin, ik ben er twee uur mee bezig geweest en het werkt perfect. Het heeft zelfs een zelfsluitend deurtje. Wat een uitvinding.

hondenbezoek


Responses

 1. misschien een aparte vraag, maar waarom mag Tara niet in de keuken? Gevaarlijk of zo?

  • Een Labrador is nogal gefixeerd op eten. Als puppy zal het nog wel meevallen, maar als volwassen hond kan hij als je aan het koken bent zomaar een Charolais biefstuk van de tafel graaien. Daarnaast vind ik het heel vervelend dat als je zelf aan het eten bent, er een hond naast je staat of ligt te kwijlen. Als je het hem vroeg leert om niet in de keuken te komen, dan kun je op een gegeven moment het hekje weghalen. Didi kwam nooit in de keuken, nou ja soms een keertje als er oppas was.

 2. Ja dat vond Didi maar wat fijn!!!!

 3. Jong geleerd is oud gedaan. Het is inderdaad vervelend een kwijlende hond naast je te hebben terwijl je geniet van je eten.
  Bernadette

 4. Of als de kleinkinderen er waren dan lieten ze altijd wel wat op de grond vallen en was Didi er snel bij! Ook wel weer handig hoef je niet te vegen of te stofzuigen. Doet me denken aan een traphekje

  • Ja die scharnierende traphekjes hadden wij vroeger in Ter Apel ook om te voorkomen dat jullie van de trap afdonderden

 5. Ja,ja, als hond mag je ook niks😥

 6. Ze gaan alleen kwijlen als je ze je eigen leert te waarderen door ze wat toe te stoppen. Doe je dat nooit, dan ook geen bedelende hond. Ik spreek uit lange ervaring, maar oh, wat ben ik nu weer die juf!!!!

 7. Je eigen “eten” moet het natuurlijk zijn! ( zelfs brood)

 8. Mijn hond doet het goed op: “UIT!”

 9. Kijk nou toch dat prulleke achter het hekje zitten, weet zeker dat Max gezellig bij Tara zou blijven hoor, ook achter het hekje………
  Wat is ze toch prachtig he,
  veel liefs van Brigitte


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën