Gepost door: -paul | 27 april 2016

Ficus

viijg
Afgelopen nacht een paar graden vorst. De ramen van de auto waren vanochtend namelijk bevroren, althans dat zei de vrouw des huizes. Zelf was ik nog met iets anders bezig. Vrolijk word ik van die vorst niet, want in de tuin komt het een na het ander in de knop. Zoals dit vijgenboompje (Ficus carica). Een paar jaar geleden gekregen van Pascal. De vijgen hebben wit-roze vruchtvlees en zijn, als ze rijp zijn, heerlijk zoet van smaak. We gaan het afwachten.


Responses

  1. Die paar kilometers die wij verderop wonen kan nét het verschil maken: hier is het gelukkig boven nul geweest en vandaag overdag zelfs een uuhhh…. “oranje” zonnetje!

  2. Ha, ja ik had nog het idee om voor de feeststemming vandaag de oranje goudsbloemen in de tuin op de foto te zetten, die de winter trouwens massaal overleefd hebben. Dat was eigenlijk niet nodig, want om half vier vanmiddag is mijn vierde kleinkind geboren, een koningskind. Liesbeth en Sjef hebben hem niet Willie genoemd, maar Oskar. Een mooie naam. We gaan hem binnenkort bewonderen. Prachtig!

    • Ha opa Paul, gefeliciteerd met je vierde kleinkind: een mooie dag om geboren te worden! Veel groeten, Ernest en Annelies

  3. Hartelijk gefeliciteerd met Oskar.Veel geluk en gezondheid voor en met dit “Koningskind”. Ruud en Saskia

  4. Hoera! Wat een mooi bericht, de meisjes zullen wel blij zijn met een broertje! Onze vlag hing al uit, voorzienigheid!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën