Gepost door: -paul | 26 april 2016

Plensbuien

schuurdeur
Een plensbuiendag met harde windstoten en hooguit 10°C. Zonder deugdelijke hemelwaterafvoer is dat op den duur funest voor houten schuurdeuren. Waarschijnlijk blijft het weertype nog wel een weekje van hetzelfde. Dat zou jammer zijn, want dit weekend wordt in Régnié Durette het 36e Fête des Crus du Beaujolais gevierd. Nou zag het er vorig jaar in Saint Amour vooraf ook dramatisch uit, maar op zondag bleek het gelukkig toch mooi weer te zijn. Laten we hopen dat dit nu ook het geval zal zijn.


Responses

  1. is dat een brievenbusje op die schuurdeur of lijkt dat maar zo? En dat ronde gat daar beneden, is dat nu voor de kat? Zo een foto roept vragen op (bij mij).

    • Ja dat is een, niet meer in gebruik zijnde, brievenbusje en bedoeld voor drie huizen, vroeger. Dat ronde gat schat ik inderdaad in als een poezen’luik’.

  2. Ja ja en dan dat deurtje rechts, lijkt mij ook niet voor een normaal manspersoon. Maar los daarvan wensen wij jullie toch ook wat betere temperaturen en zo mogelijk een zonnig weekend.

  3. Paul , je schreef eerder over een deurtje in een deur. Ik noem dat een klinket, al of niet met overstapje. Hoe kan ik jouw foto en tekst terugvinden.

    • In het menu rechts kun je bij ‘zoek in de Herberg’ baanderdeur intikken en dan kom je waar je wilt zijn.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën