Gepost door: -paul | 14 maart 2016

Microfoontje

nadenker
Ben aan het nadenken wat ik zal gaan zeggen. Dat zit zo, tussen de middag kwam de pakjesman het bestelde microfoontje brengen. Nou was ik weliswaar in de tuin aan het werk, maar ik wilde natuurlijk toch wel even checken of het ding het met de camera ook doet. Dat kan alleen als ik een filmpje maak. Tijdens het filmen hoor je het natuurlijk niet. Dus gauw naar de montagekamer en dan zie en hoor je dit…


Responses

 1. Het werkt! Mooie tongval haha

  • Ha, er zijn mensen die reageren met goh… wat een mooie foto. Voor het eerst hoor ik nu goh… wat een mooie tongval. Leuk!

 2. Leuk “speelgoed” Paul!
  Op de achtergrond gelukkig toch nog wat geluid: Leonard Cohen?

  • Ja dat is Leonard Cohen op de achtergrond met ‘Take This Waltz’ uit dacht ik 1986. Je hoort het op dit moment in een commercial van de NS van een vrouw die met een boek naar een boekhandelaar in Duitsland gaat. Zelf laat ik in mijn filmpje maar een heel klein stukje horen, maar in een langer filmpje wil ik het graag nog eens gebruiken. De jeugd van tegenwoordig heeft denk ik totaal geen idee over wie we het hebben.

   • Oh ja, zo’n mooie reclame en volgens mij gaat de vrouw op zoek naar een oude liefde die in dat boek ooit eens iets persoonlijks heeft geschreven. Of zou ik nu te romantisch denken? Maar Leonard Cohen is helemaal top!

 3. Klinkt Goed! ene alvast Gefeliciteerd.

 4. Dat krukje Paul, dat krukje waar je op zit, dat verkochten ze onder andere bij Action. Dat is een multifunctioneel krukje. Je gebruikt het in de keuken om bij boven schappen te kunnen. Dat is niet zo gevaarlijk als een stoel. Wij gebruiken het om de spatten op te vangen van een eenpits inductie plaatje. Op zijn kant erachter met de pootjes naar voren. En het past ook nog in de vaatwasser.

  • Sterker Piet, dat krukje is inderdaad door de vrouw des huizes bij de Action gekocht.

 5. Goed te horen, tijd voor vloggen? Interviewtjes?

  • Ja dat schijnt tegenwoordig vloggen te heten. Mijn core business blijven echter mijn foto’s, maar dat neemt niet weg dat ik me regelmatig toch ook ga bezig houden met vloggen, gewoon voor de extra leuk.

   • Ik ben ook even blij met het bekende stemgeluid van jou, al veel te lang niet gehoord, op naar de toekomst! En ook een leuke foto zo in het prille maartzonnetje!

 6. Langzamerhand wordt het beeld van jou steeds vollediger. Met zo’n prettig stemgeluid mag je vaker commentaar geven.

 7. muziek op de achtergrond is ook voor heel veel oudere mensen storend.
  Op tv wordt het ook altijd gebruikt maar is vaak zo hard dat je het gesprek niet meer kunt volgen. Mijn vrouw heeft slechte oren en dus een hoorapparaat verstaat bijna niets en haakt dus af.Dus let op het volume !!!
  Maar erg grappig zo’n test

 8. Werkt fantastisch. En happy birthday!!!

  • Bedankt Paulien!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën